Comfort en Gezondheid

Stillere installaties: Door geluidsdempende maatregelen in het ontwerp en de realisatie hiervan in de praktijk, wordt installatie geluid teruggebracht tot een aanvaarbaar niveau.
s Nachts heeft u daarom een goede nachtrust door goede ventilatie zonder hinderlijk gezoem van een ventilator.

Koelere zomers en warmere winters: Door eisen die verder gaan dan het wettelijk minimum is de opwarmtijd van de woning beperkt en wordt oververhitting in zomerse en winterse kou voorkomen. Deze behaaglijkheid wordt bereikt op een energiezuinige wijze. Dit leidt ook tot een comfortabele energierekening.

Frisse lucht: Door een grondige kwaliteitscontrole wordt gezorgd dat er voldoende ventilatie aanwezig is. Stillere installaties garanderen dat deze installatie, zonder overlast ook in de nachtelijke uren aan kunnen staan. Door het voorkomen van kieren en slechte isolatie in gevel en dak, wordt de kans op onaangename schimmels beperkt.

BouwcontroleDe eerste stap om tot een Groenwoning te komen is de comfort eisen te toetsen aan het ontwerp. Dit betekent een samenhangend ontwerp en eenduidige prestatie eisen aan gebouw-componenten, uitvoering en installaties. We bieden een pakket van keuzemaatregelen aan met een minimale eis op het gebied van CO2 reductie en een hoge lat voor comfort en gezondheid. Om dit ook in de praktijk te realiseren is het belangrijk concrete kennis vroegtijdig over te brengen voordat de bouw is gestart. Ook zijn we effectief in kennisoverdracht door praktische presentaties aan alle betrokkenen. Deze prestaties worden in het gehele bouwproces getoetst. Zo realiseren we samen echte 'gezonde', comfortabele en energiezuinige woningen.

De Groenwoning : Onafhankelijk en vanuit de essentie!

groenwonen